Beszéljünk a cégalapítás árakról!

Ahogy azt már jó néhány korábbi cikkünkben is írtuk, a cégalapítás egy meglehetősen egyszerű és rövid folyamat.

A korábbi évekkel ellentétben pedig már anyagilag sem egy megterhelő dolog.

Egyrészt azért, mert a korábbi 100 ezer forintos illeték már eltörlésre került, a legtöbb cégformához pedig nem szükséges kezdőtőkét befizetni, de még a Kft. esetén is több mint 1 év áll rendelkezésünkre, hogy befizessük a szükséges 3 millió forintos jegyzett tőkét.

És bár a cégalapítás már csak néhány egyszerű lépésből áll, nagyon fontos, hogy a megfelelő szakmai támogatással menjünk végig ezen az úton, hiszen könnyen kerülhetünk olyan helyzetbe, ahonnan nem a legegyszerűbb kijönni.

Éppen ezért erősen ajánljuk mindenkinek, hogy egy jó könyvelő és egy megbízható ügyvéd nélkül neki se fogjon a cégalapításnak!

Mi számít drágának, mi a reális ár?

Fontos leszögezni, hogy azok a cégek és egyben mi is, akiknél igénybe lehet venni a cégalapítást, mint szolgáltatást, azok nem magát a cégalapítást végzik el Ön helyett, hanem segítenek a lebonyolításban, a szervezésben, tulajdonképpen egy keretet adnak az egész folyamatnak.

Az általános tapasztalatunk bár kissé ellentmondásos, de megfigyelhető, hogy ha minél drágább egy cégalapítás csomag, annál rosszabb a minőség is.

Nagyon sok esetben több 100 ezer forintot is elkérnek egy ilyen szolgáltatásért, ahol csak maga az ügyvédi munkadíj 50-60 ezer forint.

A cégalapítás során alkalmazott ügyvéd szakmai tudására pedig azért nagyon fontos odafigyelni, mert ha nincs ebben a szcénában tapasztalata, nem erre szakosodott, akkor könnyen meglehet, hogy hibázni fog, ami további problémákat sodorhat elénk.

Nálunk a cégalapítás során ingyenes ügyvédi asszisztencia van biztosítva, a profi szakmai tudás pedig egyértelműen garantált.

Abban az esetben pedig ha igénybe veszi a székhelyszolgáltatást, akkor a cégalapítás árától egy az egyben eltekintünk.

Nálunk nem kell több 100 ezret fizetnie a minőségért!

Cégünknél, a betéti társaság alapításának a költsége 17.900 Ft + áfa, míg a Kft. cégformáé csak 16.900 Ft + áfa.

Ezek az árak tartalmazzák, az ingyenes ügyvédi segítség nyújtást, a cégbíróság előtti jogi képviseletet, egy 1 órás személyes konzultációt, az aláírásmintákat, valamint egy e-mailben való értesítést, miután megtörtént a cégbejegyzés.

De mindemellett lehetősége van arra is, hogy igénybe vegye a budapesti, vagy az iparűzési adó mentes újlengyeli székhelyszolgáltatásunkat is.

Ahogy már korábban is mondtuk, ebben az esetben nem kell kifizetni a cégalapítás díját, csupán a székhelyszolgáltatás első 6 hónapját, további 1 hónapot pedig ajándékba adunk.

Mit tartalmaz a székhelyszolgáltatás?

A székhelyszolgáltatás keretein belül, biztosítjuk Önnek:

  • a cégtábla kihelyezését a jogszabályoknak megfelelő módon,
  • a hatóságok szakszerű fogadását,
  • a postai úton érkezett levelek átvételét és azonnali továbbítását elektronikus úton,
  • szükség esetén tárgyalót is biztosítunk,
  • végül pedig az összes beérkezett küldeményt, havonta egyszer továbbítunk az Ön által megadott postai címre.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne a cégalapítással, vagy akár a székhelyszolgáltatással kapcsolatban, keressen minket bizalommal, de ha megszületett a nagy döntés, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tapasztalt kollégáink örömmel várják a hívását!

 

Scroll to Top

Join us for

HAPPY HOUR Everyday 5PM-7PM

Beer, sake, wine and cocktails

up to 50% off