SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS

24

Ingyenes székhelyszolgáltatás? Nem biztos, hogy a legjobb döntés!

Bizonyára mindenki találkozott már olyan programokkal vagy szolgáltatásokkal, ahol az első alkalom, vagy egy bizonyos időintervallum ingyenes, vagyis úgymond egy próbalehetőséget biztosítanak, ha esetleg mégsem lennénk vele elégedettek, akkor ne kelljen feleslegesen pénzt kiadnunk érte.

Természetesen vannak olyan esetek, ahol ez kifejezetten megéri, illetve hasznos, de mennyire lehetünk biztosak benne, hogy egy székhelyszolgáltatás esetében is érdemes igénybe venni egy ilyen lehetőséget?

A határozott szakmai véleményünk az, hogy semmiképpen sem, de legalábbis erősen kezdjünk el gyanakodni, ha ilyennel találjuk szembe magunkat.

Mennyire éri meg a 3 hónapos, „ingyenes próbaidő”?

Az ingyenes székhelyszolgáltatások lényege ugyanaz, mint bármely más ingyen kipróbálható szolgáltatásnak.

Általában az első 3 hónapot térítésmentesen biztosítják, ha pedig elégedettek voltunk a kapott munkával, a szerződés meghosszabbításával maradunk a szolgáltatónál, ha pedig nem, akkor továbblépünk.

Ennyire egyszerű, és ez még egészen jól is hangozhat, csak a buktató általában ott jelentkezik, hogy a próbaidő lejárta után a szolgáltatás ára irreálisan magas lesz: tulajdonképpen kétszer, vagy akár háromszor drágább lesz a havidíj, mint egy normál árkategóriás székhelyszolgáltatás esetében.

A havidíj konkrétan annyira magas lesz, hogy arányaiban rögtön bepótoljuk az első 3 hónap árát, hosszú távon pedig a többszörösét fogjuk fizetni, mint amennyi reális lenne.

Ha pedig úgy döntenénk, hogy a próbaidő lejárta után inkább szolgáltatót váltunk, akár azért, mert nem voltunk elégedettek, akár azért, mert realizáljuk, hogy irreálisan magas a havidíj, akkor mindenképpen számoljunk az ügyvédi munkadíjjal, valamint a végeláthatatlan adminisztrációs munkával.

Szerencsére kevesen választják ezt a lehetőséget

Általános tapasztalatunk az, hogy a felelős vállalkozók fenntartással kezelik az ilyen lehetőségeket, és mielőtt bármibe is komolyabban belekezdenek, alaposan utánajárnak minden részletnek és lehetőségnek.

Aki hosszútávra tervez, az valószínűleg már a legelső lépéstől olyan partnerrel szeretne együtt dolgozni, akiben megbízik, és nem szeretné belátható időn belül lecserélni.

A székhelyszolgáltatás igénybevétele komoly bizalmi kapcsolat, ezért is nagyon fontos, hogy már a legelejétől olyan céget válasszunk, aki minden szempontból megfelel számunkra.

A szerződő cég életének a szerves részét fogja képezni, hivatalos okiratok fognak átmenni a keze alatt, valamint a hatóságok fogadása és a különböző ellenőrző szervek kényszerintézkedéseinek a tűrése is az ő feladatuk lesz.

Ezeknek a feladatoknak pedig nem megfelelő, vagy hiányos elvégzése komoly akadályokat állíthat az fejlődés útjába.

Bízzon üzleti partnerében, már a legelső perctől kezdve!

Ne essen abba a hibába, hogy kezdeti bizonytalanság miatt inkább egy olyan székhelyszolgáltatással köt szerződést, ahol a próbaidőszak után többszörös havidíjjal kell számolni.

Válasszon Ön is olyan székhelyszolgáltatást, akiben már a kezdetektől fogva megbízik, hogy nyugodtan koncentrálhasson a vállalkozására.

Ha bármilyen kérdése lenne, vagy csak bővebben szeretne tájékozódni szolgáltatásainkról, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén!