SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS

24

Székhelyszolgáltatás Budapest 2. kerületében – nívós környezet és szakértői munkavégzés

Abban bizonyosan egyetérthetünk, hogy nagyon nem mindegy, milyen környezetben dolgozunk.

Ez pedig nem csak az irodánkra, vagy arra a 4 falra vonatkozik, ahol töltjük a nap 8 óráját, hanem a külső környezetre is.

Hisszük vagy sem, az a környék, ahol az irodánk elhelyezkedik, nagy befolyással bírhat a cégre és annak megítélésére.

Így tehát nem is kérdés, hogy minél nívósabb környéken helyezkedik el egy vállalkozás irodája, annál nagyobb presztízs értékkel fog bírni, amiből leginkább csak előnyt tud majd magának kovácsolni.

Budapest 2. kerülete remek példa azok számára, akik szeretnének egy minden kétséget kizáróan impozáns környéken dolgozni.

Viszont, ha Ön úgy érzi, hogy nem szeretne egy irodát fenntartani, mert esetleg nincs szüksége rá, de az üzleti megbeszéléseit mindenképpen egy szép környéken szeretné lebonyolítani, akkor válassza a budapesti székhelyszolgáltatásunkat!

Mit nyerhet a székhelyszolgáltatással?

Egy 2. kerületi tárgyaló biztosítása mellett vállaljuk Ön helyett a hivatalos szervek fogadását és a kényszerintézkedések tűrését.

Fogadjuk a postai küldeményeket, amiket azonnali szkennelés után elektronikus úton továbbítunk Önnek, valamint a beérkezett leveleket minden hónapban díjmentesen továbbítunk az Ön által megadott postai címre.

Mindemellett pedig a bejegyzett budapesti székhelycímen minden jogszabályi előírást betartva kihelyezzük az Ön cégtábláját jól látható helyen.

Összefoglalva tehát, egy budapesti székhelyszolgáltatással nem csak egy impozáns tárgyalói helyszínt nyerhet, hanem megszabadulhat a rengeteg adminisztrációs munkától, és mindezt egy olyan cégre bízhatja, ami több mint 11 éve van a szakmában.

Megéri más opciókban gondolkodni?

Mivel egy hivatalosan bejegyzett székhely minden cég és vállalkozás számára kötelező, ezért ez alól senki nem bújhat ki.

Sok egyéni vállalkozó választja a saját otthonát székhelyként, bár azt senkinek sem javasoljuk igazán, hiszen amellett, hogy plusz költségként fizetni kell az építmény adót,adott esetben az adóhatóság is a saját otthonunk ajtaján fog kopogtatni, ami nem biztos, hogy kellemes érzés.

Sőt, mi több, végrehajtás esetén az ingatlanban lévő értéktárgyakat és egyéb ingóságokat is lefoglalhatják.

Mindemellett pedig, ha az otthonát jelöli meg székhelyként, akkor arra is ügyelnie kell, hogy a lakásán tartózkodjon a postás érkezésekor, máskülönben be kell vállalnia a hosszas sorban állást a levelek átvételéhez.

Törvényes működés, több mint 11 éve

Cégünk számára fontos, hogy minden jogszabályt betartva működjön, ezzel biztosítva ügyfeleink számára a megbízható és hosszútávú együttműködést.

A törvényes működés alapjait pedig a 7/2017. (VI.1) IM rendelet követése és betartása biztosítja.

Egy 2. kerületi székhellyel nagyon sok előnyben részesülhet, többek között a pompás környezetben az Ön cége is részese lehet a nagyvárosi vérkeringésnek, a székhelyszolgáltatás révén pedig egy csapásra megszabadulhat a fárasztó dokumentációktól, így csak és kizárólag az üzletre koncentrálhat!