SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS BUDAPESTEN, BUDÁN és PESTEN is
Befogadó nyilatkozat 1 órán belül!

II. kerület - 1027 Budapest, Bem József utca 6. fszt.

VI. kerület - 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 10. as. 2.

SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁSI ELŐNYEI

  1. Nem kell adminisztrációt fenntartania a székhelyén, főleg ha induló vagy kis vállalkozása van.
  2. Ennek folyományaként nem kell irodát bérelnie.
  3. A küldeményei pontosan, precízen átvételre, és elektronikusan iktatásra kerülnek.
  4. Nem kell a postára menni, és ott sorban állnia, amivel akár több órát is megspórolhat.
  5. Nem kell a váratlanul betoppanó hatóságokat a privát szférájában otthon fogadnia.
  6. Az esetleges hatósági kényszerintézkedéseket nekünk kell tűrnünk. (ez különösen igaz pl. átmeneti pénzügyi, cash-flow zavarban, amikor végrehajtásra, lefoglalásokra kerülne sor.)
  7. Nem kell építményadót fizetnie a saját lakásába bejelentett vállalkozása miatt. (ezzel nagyon sokan nincsenek tisztában)

Tudni kell azt, hogy a hatóságok nagyon szigorúan veszik a cégek székhelyének törvényességét. Korábban akár néhány küldemény, (korábban akár egy levél) is visszament az adott szervhez, a cég adószámát azonnal – végleg, – visszaállíthatatlanul törölték, melynek vége ilyen esetben a cég hivatalbóli törlése, és 5 éves cégvezetéstől való eltiltás volt. Ilyen esetben a jogszerűség annyit jelent, hogy az adott cég jogszerűen a tulajdonos engedélyével, szerződéssel tartsa ott – jelen esetben Újlengyelben – a székhelyét. Ott minden küldeményt átvegyenek, akár a cég meghatalmazottja révén (ehhez külön postai meghatalmazást kell kiállítani) is. Ha ez nem teljesül az adóhatóság a visszaigényelt áfát nem engedi más vállalkozásnál levonni, akár az egyes céges ügyleteket fiktívvé nyilváníthatja. Ezért kell nyomatékosan, kiemelten figyelni cégünk székhelyére. Utóbbira jó pár példát láttunk akkor, amikor az ügyfél saját vagy rokonai, akár nagynéni lakásába jelentette be a cégét.

TELJESKÖRŰ SZÉKHELYMENDZSMENT
az alábbi elemekkel:

Rólunk.

Székhelyszolgáltatással cégünk – az elsők között – immáron több, mint 11 éve foglalkozik. Először Budapesten nyitottunk irodákat – melyek mind Budán, mind Pesten a mai napig folyamatosan működnek, sok vállalkozás ügyeit, akár sok-sok cégjogi ügyet is lebonyolítva.

A nagy igényre való tekintettel döntöttünk úgy, hogy megnyitjuk az iparűzési adó mentes Újlengyelben is irodánkat, mely a vállalkozások  között komoly sikert aratott, majd az offshore hazai cégügyekben piacvezető vált.

Komoly gyakorlatunk van a hatóságkezelésben is – mivel irodánk több ügyvédi irodával is szoros kapcsolatban áll immáron lassan 11 éve, nem nagyon van olyan helyzet, amivel még nem találkoztunk.

– Cégünk a piac legkomolyabb pénzügyi stabilitással rendelkező cége, melyet Európa legnagyobb cégminősítő vállalkozása a Bisnode minősített AA- kategóriába. (egyetlen pont hiányzik a nemzetközileg is legmagasabb AAA-s kategóriához, melyet reméljük hamarosan ki is érdemlünk.) A pénzügyi stabilitás roppant mód fontos, hisz nem mindegy, hogy mennyire stabil cég foglalkozik a vállalkozásával, és annak egyik legfontosabb elemével a székhelyével. Ha egy instabil székhelyszolgáltató céget választ, előfordulhat, hogy kihúzva akár sok száz vállalkozás alól is a szőnyeget eltűnik a piacról, mint a kámfor, és tömeges adószámtörléseket és ezáltal tömeges eltiltásokat, cégcsődöket hagyva maga után. Sajnos per pillanat jó pár olyan cég működik ebben a szektorban, amely
nagyobb nyereséget, tőkeerőt, sziklaszilárd pénzügyi stabilitást, így
biztos talajt, nem tud nyújtani a velük szerződő partnereinek.

– nem üzemeltetünk cégtemetőt, minden velünk szerződő ügyfelet lekontrollálunk. Iparűzési adó mentes helyre amúgy sem mennek céget temetni, mert az több költséggel jár, mint egy hagyományos budapesti.

MEGBÍZHATÓ

VÁLLALKOZÁSOKNAK

SZÉKHELYSZOLGÁLTATÓTÓL

A székhelyszolgáltatási tevékenységet a 7/2017.(VI.1) IM rendelettel összhangban végezzük.

2020-ban a megváltozott jogi környezettel összhangban vállalkozásunkat a NAV Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Iroda nyilvántartásba vette. A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásról szóló 2017. évi LIII. törvény (Pmt.) valamint az Európai Unió és az ENSZ Biztonsági Tanácsa által elrendelt pénzügyi és vagyoni korlátozó intézkedések végrehajtásáról szóló 2017. évi LII. törvény (Kit.) szerint a székhelyszolgáltatásra vonatkozó belső szabályzatunkat ugyanezen szerv – megfelelve a jogszabályoknak – jóváhagyta. Így tevékenységünket a hatóságok által is deklaráltan jogszerűen végezzük.