Digitális névjegykártya – mi szól mellette?

Digitális névjegykártya – mi szól mellette?

Ahhoz, hogy a cégek életben maradhassanak, fontos, hogy olyan stabil és rugalmas vállalati stratégiát alakítsanak ki, amelyben helyet kap a tudatos marketing tervezés is, aminek a segítségével válságállóvá lehet tenni a céget.

Ahhoz pedig, hogy egy jó marketing stratégia működni tudjon fontos a megfelelő technológia, az innovatív eszközök alkalmazása is.

Ennek az egyik lépése, a papír alapú névjegykártya leváltása.

A digitális névjegykártya előnyei

A digitális névjegykártyával környezettudatos és modern képet festhetünk magunkról, illetve természetesen spórolhatunk is azzal, hogy nem kell kinyomtatni őket.

Ezenkívül elkerülhetők a nyomdával járó bonyodalmak, nem kell számontartani, hogy mikor kell új rendelést leadni, hiszen ezt egyszer kell csak megvenni.

A tartalma rengeteg alkalommal módosítható, és az ügyfelek szemében is pozitív pontnak fog számítani, hogy korszerű eszközöket használunk.

Technológiai háttere

De hogyan is kell tulajdonképpen elképzelni egy digitális névjegykártyát?

Egy olyan plasztikkártyáról van szó, ami NFC technológián alapul (de egyre jobban terjed a bambusz verzió is), ezekre lehet feltölteni az adatokat, amiket meg szeretnénk osztani magunkról az ügyfelünkkel.

Általánosságban a névjegykártya adatok közé tartozik a név, az e-mail cím, a telefonszám, de akár ezt kiegészíthetjük logóval, fotóval stb., tehát bármivel, amit szeretnénk megosztani a partnerünkkel vagy egy lehetséges ügyféllel.

Okostelefonok esetében praktikus, hogy azonnal el tudják menteni a névjegyzékbe az adatokat, de abban az esetben, ha nem érzékelnék az NFC technológiát, akkor QR-kód beolvasás segítségével is be lehet scannelni azokat.

Olyan verzió is létezik, amelyhez tartozik már applikáció is, és azon keresztül lehet akár a végtelenségig is módosítani, variálni az adatokat, szóval ha változik a logó vagy bármi más, akkor egy gyors csere és az új infókat már lehet is megosztani bárkivel, akinek okostelefonja van.

Mi is az az NFC technológia?

Az NFC, vagyis Near Field Communication, két elektronikai eszköz között létrehozható adatátvitelt és memória hozzáférést tud biztosítani.

A digitális névjegykártya segítségével könnyedén megtalálja az ügyfél a névjegyzékében, köszönhetően a címkézési metódusnak.

A használat is meglehetősen egyszerű, mindössze a névjegykártyát és az okostelefont kell összeérinteni, és az adatok már a készüléken is vannak.

Ha korszerűség, akkor székhelyszolgáltatás!

Ha korszerűség, akkor székhelyszolgáltatás!

Nemcsak a névjegykártya használatban, hanem sok más téren is jelentősen változott, fejlődött a cégek működése.

Ma már például egyáltalán nem meglepő, ha egy vállalkozásnak nincs konkrét irodája, hanem egy székhelyszolgáltatóhoz van bejelentve a cég székhelye.

Éljen székhelyszolgáltatásunk lehetőségével, ami többek között azért is egy praktikus választás lehet, mert:

  • nem kell fizetni az irodabérlésért;
  • van olyan opció is, hogy nem kell iparűzési adót fizetni;
  • a különböző küldeményeket átveszik, iktatják és elküldik az Ön számára;
  • nem foglalkoznia a hatóságok fogadásával.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Scroll to Top

Join us for

HAPPY HOUR Everyday 5PM-7PM

Beer, sake, wine and cocktails

up to 50% off