A legkedveltebb biztosítási lehetőségek cégek számára

A legkedveltebb biztosítási lehetőségek cégek számára

A vállalkozások többnyire felismerik a biztosítások jelentőségét, ennek köszönhetően az elmúlt időszakban nőtt a népszerűségük, több szerződéskötés történt a korábbiakhoz képest.

Főleg a vagyontárgyakkal kapcsolatos biztosítások érdeklik a kkv-kat, de a felelősségbiztosítás is többeket érdekel.

Ezenkívül még az egészségbiztosításra van egyre nagyobb igény.

Az összegyűjtött adatok megmutatták azt is, hogy a főszempontok közé sorolhatók az árukészlet, a műszaki berendezések, a vagyontárgyak, valamint egyéb céghez tartozó tulajdonok védelme.

A legnépszerűbb biztosítások a vállalkozások körében

A statisztikai elemzések kimutatták, hogy az egyik legnépszerűbb a vállalati vagyonbiztosítás a cégek körében, amit az is mutat, hogy 2020 óta egyre nagyobb számban kötnek új biztosításokat.

Amikor egy vállalkozás ilyen típusú vagyonbiztosítást köt, akkor az esetek nagy részében a cégek kiválaszthatják – figyelembe véve a saját szempontjaikat – , hogy melyek azok a kockázatok, amelyek a legnagyobb valószínűséggel érinthetik őket.

Sokszor felmerülhet az a kérdés, hogy valóban kifizetődő-e vagyonbiztosítást finanszírozni, különösen a jelen gazdasági helyzetben.

Azonban, ha valamilyen kár keletkezik, akkor többnyire ez a 3 forrás állhat rendelkezésre: hitel, saját forrás vagy pedig biztosítás.

Ezek közül egyértelműen a biztosítás az, ami a legcélszerűbb megoldásnak számít, elvégre a saját forrást és a hitelt elsősorban a cég fejlesztésére érdemes fordítani.

Ami még népszerű biztosítási termék a vállalkozások körében, például a gépbiztosítások, illetve a szállítmánybiztosítások, de ez persze függ az adott cég tevékenységi területétől is.

Ezek mellett a felelősségbiztosítások is a közkedvelt biztosítások közé tartoznak.

Érdemes meggondolni a felelősségbiztosítást is

A munkáltatói felelősségbiztosítás az általános felelősségbiztosítások közé sorolható.

Ez a típusú biztosítás népszerűnek számít, amit többek között az is mutat, hogy megtalálható a 40%-ában az általános felelősségbiztosítások teljes állományában.

Az ilyen jellegű biztosítás az olyan jogos kártérítési követelésekre jelent fedezetet, amelyet a munkavállaló állít a céggel szemben munkabaleset miatt, de akár társadalombiztosítás kapcsán felmerülő igénynél is.

Céges egészségbiztosítások

Több lett a céges egészségbiztosítások kötése is, ami egyértelműen mutatja, hogy a munkáltatók számára egyre fontosabbá válik a munkavállalók egészségének megőrzése.

A munkavállalók számára is jóval vonzóbb egy pozíció, hogyha a céges juttatáscsomag keretein belül a vállalkozás az egészségükről is gondoskodik.

És persze egy cégvezetős számára is fontos, hogy a munkatársai, beosztottjai mind fizikailag, mind mentálisan egészségesek legyenek.

Egy ilyen bérkiegészítéssel sokkal motiváltabbá tehető a munkavállaló.

Székhelyszolgáltatással biztosítjuk a cég székhelyének zavartalan működését!

Székhelyszolgáltatással biztosítjuk a cég székhelyének zavartalan működését!

Egy vállalkozást felépíteni költséges folyamat, ezért sok esetben érdemes lehet megfontolni, hogy biztosítással adjunk egy plusz védelmet, akár több tételre is.

Amit viszont mi is biztosítani tudunk Önnek az az, hogy több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkkal a cég székhelyével kapcsolatos teendőket precízen ellátjuk.

Vegye igénybe székhelyszolgáltatásunkat, és vegye fel a kapcsolatot velünk még ma!

Scroll to Top

Join us for

HAPPY HOUR Everyday 5PM-7PM

Beer, sake, wine and cocktails

up to 50% off