Adattárolás a felhőben – biztonságos és könnyen kezelhető

Adattárolás a felhőben – biztonságos és könnyen kezelhető

Az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítanak a felhő alapú szolgáltatások, amelyek a vállalkozások számára is új lehetőségeket biztosítanak.

A következő bekezdésekben a felhő alapú szolgáltatások előnyeit fejtem ki bővebben.

Biztonságos és kényelmes számlatárolás a felhőben

Több olyan vállalkozó is van, aki a mai napig úgy gondolja, hogy egy online tárhelyre kockázatos feltölteni a cég adatait.

Ezzel ellentétben elmondható, hogy többnyire a cloud rendszerek sokkal biztonságosabbak, mint a hagyományos laptopok vagy PC-k.

Az Ön számláinak, adatainak védelme érdekében több helyen alkalmaznak már például védett szervereket, kétlépcsős bejelentkezést, valamint rendszeres, titkosított biztonsági mentéseket.

A mindennapi adminisztrációs feladatokat is sokkal kényelmesebbé teszi, mivel bárhol és bármikor (persze a megfelelő internetkapcsolattal) ránézhet a számláira.

A számlakiállítás sem lesz többé asztalhoz kötve, hiszen online számlázóval azt is meg lehet oldani.

Hozzáférhet bármilyen eszközről a felhőhöz!

További érvek a felhő mellett, hogy tulajdonképpen bármilyen operációs rendszerrel üzemelő eszköz segítségével hozzáférhetünk az adatainkhoz.

Még arra sincs szükség, hogy valamilyen programot telepítsen az adott eszközre, hiszen elég, ha online belép a fiókjába.

Céges telefon, táblagép, laptop – bármelyik alkalmas rá, hogy megnézze a számláit.

Nemcsak kényelmesebb a felhőben tárolni a számlákat, hanem átláthatóbb, hatékonyabb a tárolás, ami időt spórolhat az Ön számára.

Elvégre a digitálisan tárolt adatok között sokkal könnyebb keresgélni, mint a papíralapú dokumentációk között.

A cég fejlődéséhez is hozzájárul a felhő

A felhőalapú szolgáltatások hozzásegíthetik cégét ahhoz, hogy korszerű vállalatirányítási módszereket használjon, és biztosítani lehet, hogy a vállalkozás

  • áttekinthető adminisztrációs rendszerekkel működjön,
  • a számlák egyszerűen legyenek szűrhetők és előkereshetők,
  • rugalmas legyen a hozzáférés,
  • illetve könnyedén készíthet a digitális adatok alapján statisztikai kimutatásokat, grafikonokat is.

Az is pozitívum, hogyha a céges adatok fel vannak töltve a felhőbe, akkor több kolléga is hozzáférhet, dolgozhat vele egyszerre.

Azt pedig, hogy melyik munkatárs, milyen jogosultságokat és hozzáférést kap, az a cégvezetőn múlik.

Ez alapján a könyvelő is láthatja a számára szükséges adatokat, így nem kell külön továbbítani a számára, és az esetleges frissítéseket is könnyebben nyomon követheti minden fél.

Spórolás és védelem a felhővel

Mivel online történik az adattárolás, ezért nem lesz szükség számlatömbökre, illetve egyéb papíralapú nyomtatványra, ezzel pedig jelentős kiadásokat lehet megspórolni.

Ami az adatvesztés kérdését illeti, természetesen bármikor történhetnek rendszerhibák, vagy más kellemetlen meglepetések, mondjuk egy áramszünet.

Emiatt hasznos a felhőalapú adattárolás, mivel rendszeres biztonsági mentések készülnek a különböző folyamatok közben, és így az bármikor visszaállítható, és nem történik adatvesztés.

Az adatokon kívül a környezetet is védi a digitális adattárolás.

Ami még hasznos lehet a cég számára: székhelyszolgáltatás!

Ami még hasznos lehet a cég számára: székhelyszolgáltatás!

Az online adattároláshoz hasonlóan a székhelyszolgáltatás alkalmazása is segít abban, hogy gördülékenyebben intézhesse cégügyeit.

Ha igénybe veszi székhelyszolgáltatásunkat, akkor nem kell foglalkoznia többek között a postával, a hatóságok fogadásával, illetve csak a székhely miatt irodát sem kell bérelnie.

Könnyítse meg a mindennapjait és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Scroll to Top

Join us for

HAPPY HOUR Everyday 5PM-7PM

Beer, sake, wine and cocktails

up to 50% off