Miért érdemes az újlengyeli székhelyszolgáltatást választani?

A székhely megjelölése minden vállalkozás esetén kötelező elem.

Ez alól nincs kivétel, még az egyéni vállalkozók esetében sem.

Van, hogy a vállalkozás egyszemélyes, nincsenek alkalmazottak; vagy azért, mert nincs rájuk szükség, vagy azért, mert nem tudnánk fizetni az őket megillető bért, és a megfelelő munkakörülményeket sem tudnánk biztosítani a számukra.

Ilyen esetekben szokták a vállalkozók a saját otthonukat(https://szekhelyszolgaltatas24.hu/miert-ne-otthonat-valassza-cege-szekhelyenek/) szokták megjelölni székhelyként.

Ilyenkor nem csak, hogy rengeteg teher zúdul a nyakukba a különböző adminisztratív feladatok miatt, de az építményadó megfizetése mellett az iparűzési adóra is gondolniuk kell.

Az újlengyeli székhelyszolgáltatás esetében azonban nyugodtan megfeledkezhetünk erről a két plusz költségről, valamint a titkár/titkárnő szerepét se kell magunkra vállalni.

Mit tud Újlengyel, amit sok más település nem?

A székhely megválasztásánál minden tudatos vállalkozó először felvázolja a lehetőségeit, mérlegeli őket, majd a számára legfontosabb szempontok alapján meghozza a döntést.

Lehet ez anyagi, távolságbeli, vagy akár presztízskérdés is, a lényeg mindig az, hogy a végeredmény a lehető legkedvezőbb legyen.

A Pest megyében található Újlengyellel két legyet üthet egycsapásra, hiszen mentesülhet az iparűzési adó megfizetésétől, valamint könnyen megközelíthető helyen, az M5-ös autópályánál helyezkedik el, Dabas Járásban.

Ez az 1700 fős község stabil önkormányzattal rendelkezik és majdhogynem 30 éve nem kell számolnia az itt lévő vállalkozásoknak az IPA megfizetésével.

Ennek köszönhető, hogy több nagy múltú multinacionális cég is ide jegyeztette be a székhelyét.

Kettő az egyben

Ha az IPA mentesség elsőre nem is tűnik olyan nagy előnynek, akkor emeljük a tétet, mivel Újlengyel nem csak ezt az egy pozitívumot hordozza magában!

Az újlengyeli szélhelyszolgáltatás nagyszerű adóoptimalizálási lehetőség is, hiszen ezen a településen nincs jogosultsága eljárást indítani a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, erre csak és kizárólag a helyi önkormányzat jogosult, a helyi adók ügyében.

Abban az esetben tehát, ha nem presztízskérdés egy budapesti székhely bejegyetetése az Ön számára, hanem inkább szeretné csökkenteni a felmerülő, nem kívánatos költségeket, az újlengyeli székhelyszolgáltatás nagyszerű lehetőség lehet.

Ezeket a nyújtja Önnek az újlengyeli székhelyszolgáltatás

Maga mögött hagyhatja az unalmas adminisztrációs feladatokat, valamint nem kell alkalmazottakat felvenni és külön bért fizetni a számukra.

Mentesül az építményadó és az iparűzési adó megfizetése, illetve az irodabérléssel és az egyéb ügyintézéssel járó költségek megfizetése alól.

Elfelejtheti a postán való sorban állást, a hivatalos küldeményekre való várakozást.

Minden beérkező hivatalos levelét és postai küldeményét elektronikus úton továbbítjuk, és egy digitális irattárban archíváljuk.

Mentesül az időnkénti hatósági kényszerintézkedések tűrése alól, ugyanis ezt is vállaljuk Ön helyett.

Amennyiben szeretne ezekkel a lehetőségekkel élni, válassza az újlengyeli székhelyszolgáltatásunkat, ha pedig maradt még Önben megválaszolatlan kérdés, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

 

Scroll to Top

Join us for

HAPPY HOUR Everyday 5PM-7PM

Beer, sake, wine and cocktails

up to 50% off